Teglvej 31B - Hjørring

99 m2 - 4 vær. - EndeRækkehus - Top stand!!Med nøgleord som fuldstændig indflytningsklar, stort køkken-alrum og gulvvarme i stueetagen får I fortrinlige rammer i dette rækkehus( ejerlejlighedssatus) i Hjørring. Læg dertil en god beliggenhed for enden af en lukket vej samt nærhed til hverdagens gøremål og grønne områder, og resultatet bliver en perfekt base for jeres nye tilværelse.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er det herlige køkken-alrum, der samler jer om madlavning og samvær. Køkkenet har rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Oveni er her flere glaspartier, der både sikrer et pænt lysindfald og giver direkte udgang til terrassen.


Videre finder I et værelse med mange muligheder, hvad end I ønsker et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Endelig er der en baggang med plads til vaskesøjlen og et badeværelse med bruseniche.

Førstesalen rummer en stue og et soveværelse, hvor ekstra charme tilføjes i form af hyggelige skråvægge, fritlagte bjælker og flot højde med loft til kip, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede vinduer, der gavmildt trækker dagslyset ind.


Udenfor kan I se frem til en hyggelig terrasse foran huset og en dejlig, lukket have med to terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel. Tilmed er der en græsplæne til børnenes leg og flisebelægning rundt om huset, så I kan placere jer efter solens orientering. Som prikken over i’et er der en carport med integreret redskabsrum.

I hverdagen finder I bus, togstation, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af blot én kilometer, ligesom I kan glæde jer over stisystemer ind mod byen. På cykel er der ikke langt til Metropol Shoppingcenter, mens skovområderne sætter tempoet ned med afslappende gåture. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvej.


HVAD KAN VI HJÆLPE MED?


Vil du skrives op til denne eller en af vore andre - både nuværende og kommende boliger?